Меркурий продължава своето ретроградно движение. ОВЕНСправяте се със служебните си задачи,

...
Меркурий продължава своето ретроградно движение. ОВЕНСправяте се със служебните си задачи,
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Успех и признание за Лъвовете, Девите откриват нови възможности

Меркурий продължава своето ретроградно придвижване. 

ОВЕН

Справяте се със служебните си задания, в случай че не разчитате на помощ или на шанса си. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да не се неуспехите. Общуването ви през днешния ден е прочувствено и затруднено. Отдалечете от живота си деловите сътрудници, които ви потискат и са повода, да ви липсва самочувствие. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, само че сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете елементарно от остарялата си обич, тъй като към момента се притегляте в полово отношение и не успявате да намерите заместител.

ТЕЛЕЦ

Не харчете част от приходите си без значима причина. Не правете огромни покупки за дома или офиса и не давайте обещания за заем на ваши родственици. Ако сте великодушни и реагирате незабавно, те ще решат, че се отказвате от дадените пари и няма да ви ги върнат. Деловите ви контакти са затруднени поради отвращение да изслушвате хората, които ви посещават. За да срещнете подобаващ сътрудник би трябвало да приемате хората такива каквито са и да не се пробвате да ги променяте. За да сте щастливи в интимните мигове с обичаните си хора, би трябвало да създадете естетика и в половите си връзки.

БЛИЗНАЦИ

Ще ви бъде мъчно, тъй като непременно сте решили да наложите мнението си и да измененията живота на околните си. Съветът ми е на работното място да не спорите инатливо и заядливо с вашите сътрудници. Денят е добър за диалози с управлението и с държавни организации, в случай че ви е нужна тяхната интервенция. Ако възприятията ви са мощни и срещат реципрочност, не пропускайте опцията да създадете семейство, даже и индивидът до вас да не дава отговор на идеалът ви. Въпреки, че към момента сред вас и половинката ви съществува отдалеченост, можете да се сближите посредством мечтаните и от двама ви полови удоволствия.

РАК

Денят е добър, с цел да осъществите планувано делово пътешестване. На работното място се справяте чудесно, в случай че решите да се заемете със служебните си задания. Всички са подготвени да ви оказват помощ. По-добре да отложите деловите срещи свързани с вложения или с финансиране на ваши сътрудници, тъй като ще претърпите загуби. В персоналния живот са вероятни измами. Ново запознанство и в този ден ще приключи с отчаяние. Сексът със инцидентни сътрудници ще ви сътвори съществени проблеми, скъпи дами, в случай че сте фамилни или съществено обвързани.

ЛЪВ

Радвате се на закрилата на Съдбата, на триумф и самопризнание. Вашата добра професионална изява ви носи освен положителни доходи, а и възхитата на сътрудниците ви и оферти за нова позиция на работното място. Обсъдете проблемите, които пораждат. Неочаквани компликации ще ви изнервят, в случай че замислените хрумвания са свързани с рисковани дейности и не срещате поддръжка. Пазете се от изневери. Не позволявайте ненадейно обзелите ви усеща да съсипят хармоничните връзки в фамилията. Несемейните дами през днешния ден ще срещнат подобаващия сътрудник. Сексът ще ви зареди със сили.

ДЕВА

Потърсете метод да не се натоварвате с нови задания отвън рутинните си отговорности. Мнозина от вас ще открият нови благоприятни условия за работа. Не бъдете прибързани и тактично посочете позволените неточности на вашите сътрудници. Вашата уникалност и прозорливост непрестанно ще учудват обкръжението ви. Не са изключени проблеми с мъж, към който изпитвате мощно привличане благи дами, само че не сте подготвени за сериозна връзка, а в случай че сте фамилни рискът да съсипете брака си е голям. Вечерта сте изтощени и е по-добре да пропуснете половите преживявания.

ВЕЗНИ

Ще се сблъскате с проблеми поради хората от вашето обграждане. Трудно ви е да приемете отношението на ваши сътрудници, които отхвърлят да признаят, че сте по-добри от тях. Обичайно тяхно положение, не се впечатлявате. На работното място се справяте както постоянно сполучливо, макар компликациите. Проявете такт и бъдете виновни към отговорностите си. Не давайте заеми. Ако не сте фамилни, благи дами, очаквайте предложение за брак от интимните си сътрудници, а и мъжете да се огледат в самотата си за подобаваща половинка. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални и полови преживявания.

СКОРПИОН

Поставете ново начало на вашето работното място, само че не сами, а дружно с вашите сътрудници, с цел да сте сигурни че ще е сполучливо. Обмислете какви нови благоприятни условия за изява имате. Вечерта си позволете дейна отмора и се отдайте на развлечения. Пред вас се обрисува опция да размислите за преход към нов тип активност. Възстановете хармонията в персоналния си живот. Знаете, че неразбирателството с обичаните ви хора ви унищожава. Опитайте се след сантиментална вечеря, с цел да се сближите и да се отдадете на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не бива да изпреварвате събитията, в случай че желаете триумфът да бъде с вас и да не търпите неуспех и загуби. При настоятелен срещи и диалози се постарайте да не прекъсвате събеседника си поради вашата импулсивност и липса на такт. Очаквайте уведомление за облага. Не давайте единодушие за вложения, с цел да не си създадете неприятности. Важно е да се преценявате с мнението на индивида до себе си, изключително в случай че не сте фамилни и желаете да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, в случай че не сте прекомерно упорити и се преценявате с желанията на колегата си.

КОЗИРОГ

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате през днешния ден, с цел да си спестите разочарованията. Отношенията с сътрудниците ви са хармонични, в случай че не решите да се заяждате и да спорите с тях.  Постарайте се да бъдете толерантни към мнението им. По-добре не започвайте нови задания. Възможно е да ви споходят финансови измами поради демонстрация на хрисимост и наивност. Ако сте се влюбили, не тормозете обичания си, не го притискайте да прави това, което желаете, дайте му време да те опознае. Позволете си интимна среща и полови удоволствия, единствено в случай че сте изяснили възприятията си и връзката ви не е краткотрайна.

ВОДОЛЕЙ

Денят е изпълнен с компликации. Съветвам ви да не допускате старите и непоправени неточности още веднъж да вгорчат живота ви. По-добре ги отстранете и започнете работа изначало. За ваша изненада вашите настоятелен познати са се трансформирали. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията. Очаквайте доходи. След  края на работния ден когато се приберете от работа имате опция да се отдадете на възприятията си и на интимни мигове. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви потвърди за следващ път, че възприятията ви са споделени.

РИБИ

Желанието ви да измененията живота си и да пътувате не може да се реализира бързо, тъй че не губете времето си през днешния ден. По-добре се захванете за работа. И без това сте напрегнати и подвластни на страстта. Възможно е усложняване на партньорските връзки на работното място. Не разчитайте на покровителството на Съдбата. Правите си план, само че след работа, вечерта, след диалог с непосредствен човек може да измененията проектите си за идващия ден. Не пропускайте сантименталните срещи и половите удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР